Monday, 14 March 2016

Nytt mål: Blackguard

En guildkamrat nämnde några olika svärd hen skulle vilja ha till transmogrification, däribland Blackguard. Påpassligt nog kan min main tillverka just det svärdet, fast materialen är lite knepiga att få fram. Det krävs både traditionell farming bland malmådrar och mobs, plus lite grejande med alchemy och smelting för att få ihop allting.

"Jag kan köpa materialen", sa min vän, men jag hade redan tänt på idén att smida ett Blackguard-svärd från grunden med egenhändigt införskaffade material. Det blev några vändor i Blackrock Depths med min miner/alchemist, ett althoppande utan dess like för att hitta alla mats som jag sparat ifall att, plus lite mer althoppande för att samla ihop grejerna för att lära sig att tillverka ett par olika komponenter, innan jag hade allt jag behövde.
Run, Aeyin! Run!
Det gick inte att landa här, men det gick att hoppa av mounten i luften.


Det roliga med att farma, något som i sig kan vara dötrist och tråkigt och inte det minsta underbart, det är allt kul man snubblar över efter vägen. Gamla instanser, vanillaquest, små överraskningar här och där.
Här skulle man kunna ha en Pride-parad ju.

Bergakung.

Level 70 Elite Tauren Chieftains spelade på The Grim Guzzler en afton.
Äntligen redo för själva smidandet! Återigen en tripp in i Blackrock Depths, vars hopplösa karta jag numer bemästrar till åtminstone 85%, för att forma stålet vid själva The Black Anvil.
Har man slagit yxan i städet får man slita som fan.
"Sluta gnäll, Incencius, jag beundrar mitt verk här."
Det blev riktigt snyggt, om jag får säga det själv. Det kommer att klä min väns blood elf mage alldeles perfekt.

No comments:

Post a Comment