Wednesday, 5 October 2011

Ny bröstplåt, nya erfarenheter

En guild run idag, bidde Blackrock Caverns (läs om alla bossar här). Piece of kaka tänkte jag, men den här gången lyckades vi inte klara oss undan wipe på första bossen, Rom'ogg. Sist råkade jag pulla lite mer än bara bossen och det blev lite rörigt innan vi till slut kunde få ner honom. Den här gången pullade jag honom för att sedan inse att jag nog egentligen trodde att han var en mobb... Det blev en wipe, sen la mitt modem av, och när jag kom tillbaka var jag förbannad och nedslagen och bad jag om taktiksnack och det fick jag. Sen var det inte så himla svårt.

Däremot fortsatte resten lite i samma stil. Cora gick i och för sig
ner fort och smidigt, utan att jag behövde stå i lila strålar (kollade extra noga, sist jag inte gjorde det wipade vi, när jag knallade ut och in i strålen beroende på stackar gick det bra), men Karsh gick väl sådär. Visst han dog, men bara ögonblicket innan (eller efter) jag och några fler dog. 7 stackar på honom var lite väl mycket för vår relativt nydingade healer.

Hunden Beauty gick inte alls som jag hade tänkt, jag pullade en valp och istället för en snygg och prydlig avlivning av bägge valpar bröt helvetet lös och hela jävla kenneln kom rusandes, men mage:en frös tredje valpen och det hela redde upp sig innan den tinade. Sista bossen Obsidius, inga problem.

Blir grinig när jag är så här jävla derpig och det bara är siffror och färgglada moln på skärmen och muspekaren försvinner eller får kameran att snurra ett varv och jag inte ens ser vad folk snackar om att bossen gör som jag borde göra något åt. Men övning ger väl förhoppningsvis nån färdighet. Måste kanske lära mig att zooma ut.

Har skaffat ny bröstplåt, Reinforced Sapphirium Chestguard, och om jag stönade högt när jag såg det tier den tillhör blev jag ju inte särskilt mycket gladare över att se hur tier 13 kommer att se ut. Visst ser allting idiotiskt ut på en human och bättre på en blood elf, men ändå. Fjädrar och blaskiga färger, hoppas hoppas hoppas det ser bättre ut på alver. Om jag nu nånsin kommer att få bära dem.

Slutligen skulle jag önska att dörröppningar i instanser förses med sån där gulsvartrandig tejp, samt att det i golvet fanns färgkodade linjer att följa till respektive boss. Har jag nånsin sagt att jag anser Violet Hold vara en föredömlig instans?

No comments:

Post a Comment